Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-04

Det där gick ju inte så bra...


Hej och god morgon!

Det var ju inte bara en sak som gick dåligt igår när vi var i Leksand för att kolla på hockey. Först och främst så var ju Leksands IF väldigt bleka och det var ärligt talat en rätt tråkig match. 0-0 stod sig långt in i tredje perioden innan Vita Hästen kunde göra 1-0. Leksand lyckades dock kvittera och ta det hela till en förlängning där Vita Hästen kunde avgöra. En poäng är bättre än ingen poäng, men igår skulle det ha varit tre poäng.

Frida hade somnat en stund i bilen på väg till Leksand, vilket egentligen inte gjorde något eftersom hon skulle bli uppe ganska så sent. Men, barnen var ändå informerade om att vi skyndar oss hem direkt matchen tar slut så vi slipper dom värsta köerna. Ebbah säger där när vi ska skynda iväg att "vi ses vid bilen". Jag sa att hon inte fick springa själv utan att vi skulle ta oss dit tillsammans. Ändå så försvann hon iväg för att springa till bilen på egen hand... Filip, Frida och jag kom till bilen och Ebbah var inte där. Medan jag väntade så satte jag Frida i bilstolen och Filip satte sig på sin plats. Då ringer min telefon och det är Ebbah som lånat någons telefon för att ringa mig. Vi bestämmer en samlingsplats och ses där efter ett par minuter. Slutet gott och allting gott. Det enda tråkiga var väl att vi nu var bland dom sista därifrån och fick stå i dom långa köerna ut från arenaområdet.

Frida somnade dock ganska snabbt i bilen, tack och lov. När vi kom tillbaka till Falun igen så frågade jag dom äldre barnen om dom lärt sig något idag varpå Ebbah svarade; "att lyssna på dig, pappa".
Vi får väl se hur länge den lärdomen sitter i...

Nu är det dags att dra till dagis, skolan och jobbet. Kanelbullens dag idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar