Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-09-01

Rullar fram


Hej och god kväll från Bjärred!

Linda och jag har lagt fram kläder och saker till morgondagens långlopp. Tio mil Bockstensturen väntar och det ska bli så kul. Det hinder liksom hända så mycket mer under tio mil än om man bara kör sex mil. Inte bara i själva tävlingen, utan även med kroppen. Toppar och dalar.

Taktiken är inte helt klar, utan jag har några olika varianter och så får jag helt enkelt se hur tävlingen utvecklar sig och vad som passar bäst för dagen. Jag kommer dock inte attackera i starten för att försöka köra solo mot segern.

Har dock ingen langning, än. Om någon vill/kan hjälpa mig med det så vore jag evigt tacksam!

Jag körde ju ner hit igår. Kom fram typ halv tre och krälade till sängen. Sov sedan till 10.40 i förmiddags och vaknade med ett ryck. Skulle nämligen möta Linda på hennes jobb klockan elva.. Kom dit sex minuter sent men innan hon var klar med sitt möte i alla fall..
Vi käkade lunch där och tog en promenad i parken innan vi åkte hem. Jättefin park! Väl hemma så hoppade vi i cykelkläderna och stack ut på en väldigt lätt cykeltur på dryga timmen. Inget klassiskt väckningspass alltså, men jag har ju kört hårt fyra dagar i rad så jag ville mest bara hålla igång benen och trampa ur lite.

Nu är jag redo och laddad för morgondagen, vi hörs och ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar