Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-02-05

Testade att köra testcykel mitt på dagen - ni kan inte ana vad som hände då!

Svettig kille i en källare, fotad med min nya Garmin VIRB XE.

Tjena mitt i fredagsmyset!

Här sitter jag, är sömnig och har ont i benen. Gjorde kaos med dom tidigare idag med ett pass innehållandes tio spurter och 3x20 minuter. Just på den där senare delen så tog jag faktiskt mitt tredje bästa resultat någonsin. Har kört på 310.4 watt i april 2015 och 308 watt i november. Idag blev det 307.2 Monarkwatt.
Ambitionen var faktiskt att få ett pass på 300 watt, men benen kändes bra i den första intervallen, så jag ökade. För en månad sedan körde jag också 3x20 och då snittade jag 293.7 watt.

Sköna besked som börjar komma nu i februari. Behöver det här för att öka på motivationen och drivet för att pressa mig ännu mer på slutet av vinterträningen. För snart är det vår igen och dags för cykeltävlingar!

Klockan rekommenderade 29 timmars återhämtning, så jag var inte helt redo för slakt i alla fall. Har ju haft pass och tempo-SM där klockan sa 72 timmars återhämtning. Snittpulserna i intervallerna blev 170, 173 och 173. När jag tog rekordet så hade jag 163, 170 och 174.

Ja, det var väl bara det här jag ville säga egentligen. Skönt besked. Testcykel. Träning mitt på dagen. Nu ska jag svara på era kommentarer. Puss och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar