Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-01

Sport och Stockholm

Bild från matchen i förrgår då Falun vann över Mullsjö med 8-2 på hemmaplan. Idag blev det 5-4 efter förlängning och därmed alltså 2-0 i semifinalserien.

På väg ner till Stockholm igår så passerade vi en rätt otäck singelolycka. Tur i oturen var ju att det faktiskt verkade vara just en singelolycka.

Igår då så var vi och såg Sverige-Iran på Friends Arena. Riktigt kul och speciellt med det stora stödet som Iran hade. De flesta på plats höll på Iran faktiskt och när man i inledningen av matchen visade deras tränare så lyfte nästan taket på arenan. Tränaren är tydligen deras kanske största profil.
Sverige var dock en storlek för stora och tog kål på matchen ganska tidigt. När Iran satte straffen som betydde reducering till 1-2 så blev det också högljutt.
Kul att se en landskamp och att besöka Friends arena. För många svenskar så var det bara en träningsmatch, men jag kan lova er att det betydde så mycket mer för alla Iranier som var på plats.

Idag har vi mest strosat runt i Kista Galleria och åkt hem. Ingen träning att rapportera om idag alltså men jag hoppas kunna ändra på det under morgondagen. Imorgon ska vi också åka till Leksand för att se dem säkra SHL-platsen mot ett tappert kämpande Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar