Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-19

Helg

En bra start på helgen!

Ja, nu brinner det på Gamla Grycksbovägen. Förstår inte hur jag klarade av nästan 20 år av mitt liv utan att kunna elda varje dag? Skönt att ha det där ordnat för mig i alla fall. Värt vilket bolån och vilken ränta som helst.

Frida och jag chillar i vardagsrummet nu. Jag försöker lära henne att säga pappa och att det faktiskt är hon som håller i leksaker och kan göra så att dom låter. Det går så där. Hon säger agon och auääär och så släpper hon skrammelkatten. Men skam den som ger sig!

Ni vet hur man i den bästa av världar bara kan väckas mitt i natten och sedan bränna av ett kvalitetspass på testcykeln!? I natt försökte jag. Skulle ju köra 4x4 på 380 watt men det blev en fyra på 380, en på 384 och så två minuter på 380. Tappade alltså bort dom sista sex högintensiva minuterna någonstans.
Egentligen var jag dum i huvudet som ens försökte och när jag väl gjorde det så borde jag givetvis ha anpassat målsättningen med passet något till rådande förutsättningar. Det vill säga att jag natten till igår bara sov max 3.5 timme och att jag vaknade nästan halv ett på natten och gick ner i källaren för att köra testcykel. Någon viktig komponent i skallen saknas ju, det är då ett som är säkert.

Kvällen började fint med Malmö-Leksand fulstreamat på datorn tillsammans med sonen och även Ebbah långa stunder. Ebbah och jag tog en halvtimmes promenad med Frida i vagnen, för att Frida skulle få ro och somna. Matchen drog ut lite på tiden och sedan blev det förlängning. Ebbah gav upp p.g.a. trötthet men Filip hade inga problem med att hålla sig vaken. När matchen var slut (seger för Leksand!!!) och Filip i säng så skulle Emily också i säng och jag började väl förbereda hemmet för natten.
När hemmet var redo så började jag förbereda för testcykelpasset. När allt var klart så skulle jag bara ge Frida en flaska inför natten. Men där gick allt snett och jag somnade i sängen med träningskläder på. Vaknade sedan vid halv ett och gick ner i källaren, "det ska gå".... Resten kan ni.

Det är bättre med lite träning än ingen träning, jag får se det så. Hoppas kunna gubbvila lite under dagen och sedan bränna av ett fint pass med åttor lite senare idag. Jag kan och jag ska.

Det känns som om jag börjat ta en rad dumma beslut här, kanske det dummaste är att jag slutat äta godis. Har inte ätit en godisbit på 12 dagar och det mina damer och herrar är en väldigt lång tid för mig det. Jag gjorde det med tanken att slipa på formen inför säsongen och sista kompiskampen. Men vet ni? Under dessa 12 dagar så har jag inte gått ner i vikt, utan istället gått upp 1.4 kilo!? Så här kan vi ju inte ha det. Min förhoppning var att uppgången berodde på hårda pass i helgen som gjorde att kroppen samlade energi och vätska efteråt. Meeeen, det börjar bli dags att dumpa det där nu.
Jag ger vågen några dagar till på sig att komma med positiva besked, annars lär jag gå all-in på godis igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar