Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-09

Personbästa!

När jag körde Kompiskampen senast så satte jag, utan att veta om det då, personbästa när det gäller effekt under 20 minuter. I mars förra året så körde jag 2x20 på 310.4 Monarkwatt och i Kompiskampen, där det är 1x20 minuter som gäller, så skrapade jag ihop 316.8 Monarkwatt. Eftersom jag inte har kört speciellt många 20 minuter all-in så vet jag inte riktigt vad den siffran säger mig. Men igår kväll så körde jag 2x20 på just 316.8 watt, så nu har jag verkligen ett rekord att relatera till.

Det ska ju sägas att jag kan ha kört fler watt än sådär någon gång också. Men troligtvis är det det bästa sedan jag la av 2009. Det är ju också efter att jag lagt av som jag fått bättre koll på min träning och lättare att följa upp den, tack vare mina verktyg från Garmin. Ett pass jag minns från när jag var elitsatsande var när jag körde 6x15 min på 315 watt. Det här känns ju inte jättelångt därifrån, men jag minns att den upplevda ansträngningen då var betydligt lägre än den var igår. Hur som helst, det här var ju ännu ett kliv uppåt och ett kvitto på att jag gjort någonting rätt denna vinter.

Det ska ju sägas också att det här inte var några mesiga "sweetspot"-tjugor, utan här fick jag gräva ganska så djupt för att kunna plocka fram den kraften ur benen. Nu ska jag försöka behärska mig en smula med träningen i nästan en månads tid, sedan ska jag försöka lägga i överväxeln inför säsongen 2015.

Rekordkurvor.

Hela passet: http://connect.garmin.com/modern/activity/693245250

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar