Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-27

Inte så kul och väldigt kul med ideellt arbete

I morse, ensam och med start före sex: Tre timmar flytt av saker från översvämmad klubblokal = inte så kul
I kväll, med 56 cyklande barn, deras syskon och föräldrar med start klockan sex: En timme cykelträning tillsammans med glada barn = väldigt kul

Det blir helt enkelt lite roligare när man är fler, kan jag konstatera. Drar en liten klubblokalsberättelse för er så ni hänger med i utvecklingen. I helgen fick jag besked om att ALLT måste ut ur lokalen för man har hittat en massa asbest och den skiten ska saneras, det kommer ta tid och måste göras noga. Allt skulle helst vara borta idag, måndag. Så idag rensade jag ur sånt jag kunde få in i min kombi på egen hand och körde det till vårat förråd. Det som jag lämnade kvar var möbler och testcyklar samt två barnracercyklar som klubben äger. Idag har jag pratat massor i telefon, försökt hitta en tillfällig plats att ställa möbler och cyklar på samt försökt hitta någon permanent plats att ställa allt på. Med någon timme kvar till planerad flytt så löste sig allt, men det blir imorgon. Så, om du vill hjälpa till att bära några cyklar och möbler så är det klubblokalen kl. 17 imorgon, hör av er!
Lite av en soppa det här med vår översvämmade lokal. Först har vi i somras fått höra att man kanske ska göra om den till lägenhet och försöka sälja den. Ingen plats för oss om den blir såld. Nu är den översvämmad, ska torkas och asbestsaneras. Hyresvärden vet inte längre hur det ser ut med lokalens framtid...
Jag hade dock börjat lägga ut krokar efter ny lokal redan innan översvämningen, vi får se vart vi landar. En sak är då säker och att sanera/renovera vår lokal kan ta lång tid. Hur lång tid vet jag inte, men testcykelbaserad inomhusträning i klubblokal kan ju vara i farozonen. Någon borde göra något!

Själv ska jag fortsätta äta lite onyttigheter och sedan gå och lägga mig. Intensiv dag.

1 kommentar:

  1. Kämpa Henrik, det är för mig helt oförståeligt att er hyresvärd inte är mer intressad/tillmötesgående mot en av Sveriges bästa cykelklubbar!

    SvaraRadera