Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-08

Idag har jag...

Började dagen med att vakna i tid, och sedan vakna igen 45 minuter senare

Det blev lite bråttom till dagis men jag lyckades hålla barnen på gott humör ändå. Skarvade sedan vidare till jobbet med en drygt 30 minuter lång hårdkörning. Eller jag försökte köra hårt men lyckades väl inte. Ingen killer på sadeln direkt.
Har också besökt vårdcentralen för tredje gången på lika många veckor. Mitt öga är inte bra än och imorgon har jag haft denna inflammation i fyra veckor. Ingen tycks veta vad det egentligen är som är fel och nu har jag fått en tredje variant på ögondroppar för att bli kvitt mina symptom.
Cyklade hem, hjälpte ett par vilsna tyskar att hitta en slagghög och väl hemma lånade jag ut ett bakhjul till en cykelvasaåkare. Mitt eget bakhjul läcker luft. Trist men sant. Hoppas hela tiden att det ska lösa sig. Pumpa, cykla och hålla tummarna har jag gjort gånger två idag. Nu ska jag doppa eländet i vatten och se om det bubblar någonstans.
Kämpa Henke!

Imorgon ska jag åka ca: 5 mil av cykelvasabanan, blir kanon det. Speciellt om jag inte måste stanna för att pumpa däck halvvägs...

2 kommentarer:

  1. Sannerligen du har fullt upp, men det där med ögat måste du få ordning på. Åk aldrig utan glasögon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker. Rödheten har faktiskt försvunnit från ögonvitan idag, men det är fortfarande svullet och irriterat.

      Radera