Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-05-10

Cyklade hem med Jesper Hjortsberg idag

Fotograf: Jesper

Jesper har haft en liten svacka, men idag visade jag honom lite "fin" MTB-cykling och då blev han så glad att han ställde av mig flera gånger om. Nu har jag kört sex cykelpass på fem dagar så imorgon väntar en härlig vilodag. På't igen på lördag eftermiddag.

4 kommentarer:

  1. Nästan varje dag lägger du upp helt fantastiska bilder från Falutrakten för MTB. Vi bor i Sthlm men har sambons släkt i Falun. Kan du inte tipsa lite om var man kan köra singel track och XC runt Falun? Lugnet känner vi till, men när man inte bor där blir upptäcksrundorna inte så många, då kunde det vara kul att åka runt på lite tips istället...

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att berätta vart de bästa stigarna är, har dock tänkt göra något mer utförligt kring detta i bloggen, men det är ju ett projekt som tar mycket tid. Jag gillar terrängen kring Stångtjärn/Källslätten om ni vill kartleta. Annars får ni snappa upp mina Garmin-rutter.

    SvaraRadera
  3. Svärmor bor på Ga Berget så Stångtjärn är nästgårds. Perfekt. För resten får vi fortsätta läsa din blogg och snappa tips den vägen.

    SvaraRadera
  4. Gamla Berget är verkligen mina hemtrakter, där är jag uppvuxen. Bilderna i detta inlägg är från Gamla Berget: http://oijer.blogspot.se/2012/05/29-med-29.html

    SvaraRadera