Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-04-13

Jag frågade och kroppen svarade

I morse skrev jag följande: "Nu håller ni väl tummarna för en riktigt snabb tid till jobbet? Jag skulle verkligen behöva det idag."
Och som jag tog en bra tid till jobbet idag. Jag tog inte bara nytt rekord, jag slaktade det förra, åt upp det, spottade ut det och stampade på det igen. Tanken var att gå ut i ett kontrollerat tempo för att kunna vrida ur kroppen mot slutet men trots den kontrollerade inledningen så gick det ändå skitsnabbt. Första backen från Stenslund upp mot Ingarvet brukar väl ta ca: 1:50 eller något sådant och nu fattade jag inte riktigt vad som hände när jag kontrollerat kom upp på ca: 1:30. Så där fortsatte det hela vägen till jobbet, ny bästatid på varje mellantid. Mest tid tog jag uppför, men jag var också snabbare på fartsträckor/utför. Efter ca: 25 minuter började jag pressa kroppen mer för att vrida ur det sista innan jag kom fram till jobbet. Den mellantid som var jämnast med förra rekordet var den sista. Den gången jagade jag en tid under 50 min för allt vad tygen höll, nu körde jag mer avslappnat då jag ju ändå visste att rekordet var i hamn. Slog ändå den idiotjaktstiden med en tiondels sekund.
Så himla gött!
Dagens nöjda pendlargubbe

Den 20:e mars satte jag ett mål att inom 28 dagar först och främst klara 30 km/h och största målet var en tid under 50 minuter. Redan på den nionde dagen klarade jag av mitt 50-minutersmål med tre sekunders marginal, men sedan blev jag inte bättre:
20/3: 53:14
22/3: 51:33
26/3: 50:31
29/3: 49:57
2/4: 50:21
4/4: 51:28
Har känt det som att jag stått still i nästan ett par veckors tid. Grisben hit och grisben dit. Och så plötsligt idag då: diamantben! Efter att ha klarat 50 minuter så har jag för mig själv tänkt att en tid kring 48 minuter nog inte är omöjligt när det blivit lite varmare ute. 48 minuter borde vara en halvdan elit-tid. Men så kom idag, fredagen den trettonde april och jag har på 25 dagar blivit sex minuter och 24 sekunder snabbare. En smått otrolig förbättring och idag var jag 2.1 km/h snabbare än förra rekordet!
Det nya pendlingsrekordet ser ut så här:


Svårt att inte ha en fantastisk fredag med denna start!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar