Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-06-08

Rekordslakt

Men vad hade ni väntat er? Klart att jag tog rekord. Var sjukt effektiv på morgnen hemma också, där tjänade jag mest tid idag. Viktigt. I ett samhälle där man man inte har tid vinner den som kan ta sig tid.

Dimma i Falun

I en dimma i Borlänge

Sträcka: 29.81 km
Tid: 53:05
Snitt/maxhastighet: 33.7 / 44.0 km/h
Snitt/maxpuls: 167 (85.2%) / 178 (90.8%)
Det tar ju ett tag för pulsen att komma upp när det är så tidigt på morgonen. Tror det dröjde ungefär sju till åtta minuter innan pulsen klev upp på dagens snittpuls för första gången. Gick ut max från start och det är ganska förvirrande känsla då att se pulsen ligga på distansnivå genom Falu stad. Krossade ju gamla årsbästat med över två minuter denna vindstilla morgon och var så stum sista tio minuterna att jag inte kunde växla tempo någonstans. Lyckades med mina uppdrag för dagen med andra ord. Återhämtningsdrycken satt i flaskstället så den drack jag i duschen och är väl återhämtad lagom till förmiddagsfikat. Dags att stämpla in!

1 kommentar:

  1. Hakade på dig och satte även jag ett nytt personbästa till jobbet. Inte lika snabbt och långt som du, men 30,5km/h i snitt på 7 km, är ok för en klen amatör med morgongruset kvar i ögonen... Svårt att hålla uppe tempot bland trafikljus och rastande hundar.

    SvaraRadera