Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-06-20

God kväll kära vänner

Jag SKA skriva ett längre inlägg om Vätternrundan och den upplevelse som det motionsloppet innebar. Det kommer nog imorgon. Jag borde också ha cyklat lite igår, eller åtminstone idag, men det gör jag nog imorgon. SM närmar sig med stormsteg och jag är väl inte direkt i någon elitform än, men det är ju flera dagar kvar! Lite vila på det här så...
Besöksrekord här på bloggen igår, många vill läsa om Vätternrundan och vad passar väl bättre då än att kolla en cykelblogg? 1687 helt unika besökare kikade in någon gång under söndagsdygnet. Kul! Och då har jag inte ens skrivit min långa berättelse om rundan...

Dagen har mest gått åt till barnaktiviteter då vi alla är lediga. Frugan börjar jobba på midsommarafton så jag tog några dagar nu innan hon drar igång. Vi var först hemma på gården då barnen gillar sånt. På eftermiddagen bad jag småbarnen att nämna fem saker de allra helst skulle vilja göra för att få lite uppslag för roliga familjeaktiviteter. Gemensamt för båda var:
- Åka på cykeltur
- Leka på gården
- Leka hemma
Skönt att livet inte behöver vara mer komplicerat än så. Vi trotsade dock regnet som kom under eftermiddagen för en biltur till en lekpark som vi gav upp på grund av för kraftigt regn. Sedan visade jag dom runt på övningsområdet och berättade vart Långa Lugnet gått alla möjliga upplagor innan vi åkte upp till hopptornen (där Cykel & Fjäll GP avslutas på söndag!).

Familjen gick (sprang?) ner men någon var ju tvungen att ta ner bilen också så det blev jag. Emily hade här redan hunnit ur bild och hon skulle på friidrottsträning så vi åkte snabbt hem igen så hon kunde åka iväg igen.

Kopparstaden har idag rensat området på herrelösa cyklar (eller cyklar vars ägare inte märkt sina åkdon med namn och lägenhetsnummer...). Lite lustigt men skönt att det nu (för tillfället i alla fall...) finns plats att ställa cykeln om man nu har en som används aktivt. Har sett en död och fjäderlös fågelunge på gården också, men det lämpar sig inte så bra för bloggpublicering så den slipper ni se.

1 kommentar:

  1. Måste bara slänga in en kommentar och berömma dig och bloggen i övrigt! Har kikat in några gånger i och med tävlingen Dala-Demokraten ordnat och fått upp ögonen.

    Kul med det du håller på med och keep on going helt enkelt! :)

    Hälsningar/Johan

    SvaraRadera