Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-02

Overdrive

Det är mycket nu. Det är ju det i perioder. Varje gång tänker jag att det är övergående och kör på. Och VARJE gång kommer en ny period strax efter. Dumt att klaga egentligen, men jag skulle vilja vara mer med min familj och mina barn. Meeeen, i maj tror jag att det hela lugnar ner sig en aning. Och dit är det ju inte jättelångt, så jag gillar läget och kör på. Ledig på måndag, dit siktar jag nu. Överleva fram till dess och ladda om under måndagen. Gick ju upp 04:30 imorse så jag skulle hinna träna innan jobbet. Strax efter 21 i kväll hade jag inget mer som jag måste göra. Om man bortser från den ignorerade inkorgen som jag tar tag i imorgon. Nu har jag varvat ner tillräckligt och behöver gå och lägga mig. Upp sju imorgon, skönt med sovmorgon! Jag borde lägga mig tidigare på kvällarna, nu när jag har en del tidiga morgonar. Men det är så skönt att ha lite tid på dagen då man inte måste göra något också.
Träningen idag blev ju ganska bra ändå till slut och den där känslan efteråt är ju bara så god. Lyckades ha sönder bandet till min GPS-Pulsklocka, men man får ju ett "extra" med när man köper klockan. Så nu är den hel igen. Skulle kunna bjuda på en pulsfil, men det får bli en annan gång.
Våren är här, känns det som på dagarna. Minus sjutton grader i morse dock! Men sol och varmgrader på dagarna lockar ju onekligen till utomhuscykling. Läser på facebook om fjantar som börjat rasta landsvägscyklarna. De bor visserligen inte i Dalarna, men ändå. Kanske kan bli aktuellt i april någon gång... Har du rastat din racer på svenska vägar i år?

3 kommentarer:

  1. Nepp o de dröjer nog ett tag till innan man kan göra de här i Värnamo ...

    SvaraRadera
  2. Landsväg för ca 1 månad sedan och MTB körs på torra stigar i skåne.

    SvaraRadera
  3. Macke: Det känns lite som doping det här faktiskt...

    SvaraRadera