Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-30

Mest trams och skit

IBF Falun slog här om dagen ut AIK i kvartsfinalen och tog sig för första gången någonsin till semifinal i Innebandyns superliga. Där blev det klart att IBF skulle möta Warberg. Något som jag gillade då jag minns att IBF bjöd dom på riktigt tufft motstånd senast de möttes i slutspel. Och nu har den semifinalsomgången börjat rätt okej med IBF-vinst på bortaplan. På fredag klockan 21:00 (!!!) möts dom igen i Falu Kuriren Arena uppe på Lugnet. Det hade ju varit fest att vara där givetvis, men just på fredag har jag det lite tight. Men kämpa IBF!

Annars är jag trött satan just nu. Men jag kämpar, snart är det lugnare igen. Powernappade på bussen på väg hem och har haft en härlig energigivande myskväll med familjen idag. Kul för övrigt att jag kände mig starkare i morse igen. Det behövde jag. Kände dock att 4x4 på 350 W inte är riktigt min nivå än. Men att köra en visar ju att det kan gå att köra två. Och klarar jag sedan två så är ju inte tre långt borta...
Ni fattar galoppen.

På söndag är det Flandern runt och jag längtar lite. Magisk tävling. Som uppvärmning kan man köra eller kolla på De Panne 3-dagars, men jag har ju missat två av de tre dagarna och inte livestreamlänkat åt er heller. Skäms på mig. Sista tävlingsdagen är imorgon: http://sports-livez.com/channel/ch-3.php 10:30 och 14:25 startar sändningarna från etapp 3a och 3b.

Många falucyklister på Mallorca och cyklar nu och någon vecka framöver. Verkar ju skittråkigt faktiskt. Annat är det med testcykel klockan fem på morgonen innan jobbet!

3 kommentarer:

  1. Jag trodde att du hade bloggat om min blogg när jag såg rubriken.

    SvaraRadera
  2. Jag är inte långt ifrån, 330w på fyror för min nybörjarkropp! men desto sämre siffror på 2x20 vilket kommer straffa sig rejält prestationsmässigt på tävling

    SvaraRadera
  3. Linapina: Det där är mitt standardsvar när folk frågar mig vad min blogg handlar om.
    Stizze: Starkt!

    SvaraRadera