Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-26

Imponerande cykelåkning

En sådan uppvisning det var idag. Sådan styrka, enorm vilja och glänsande elegans på cykeln. Jag tror att alla som fick se dagens show var imponerande. Och förresten, den där Cancellara var ju inte så dålig han heller. Inte riktigt i klass med min hempendling, men med lite träning kan han nog nå dit.
På slutet av dagens arbetspass tyckte jag att jag frös lite onödigt mycket, åtgärdade dock det problemet med lite varm choklad (3-4 muggar...). Stannade faktiskt kvar i 50 minuter efter att jag slutat, bara för att se på Cancellaras föreställning. När jag sedan smiskade hem så var det med Spartacus på näthinnan. Väl hemma kändes kroppen lite som en urvriden trasa, och då menar jag mer än vanligt. Efter att ha vilat en stund och bland annat sett Luleå tyvärr förlora så bestämde jag mig för att se om jag hade feber. Och det hade jag. Risken finns väl nu att det kan bli lite värre än nödvändigt i och med att jag ändå ansträngde mig rätt mycket på hemvägen å så där. Men vi hoppas på det bästa givetvis nu när jag äntligen börjat träna lite mer. Känslan när jag cyklar är att jag är långsam men inte så snabb.

3 kommentarer:

  1. Man får förhöjd kroppstemp när man tränar hårt!

    SvaraRadera
  2. Jotack, jag vet. Därför väntade jag ett par timmar med att kolla temp. Känner mig dock onödigt matt, vi får se imorgon hur det känns då. Förhoppningsvis är jag bara sliten. Det vore ju inte igår...

    SvaraRadera
  3. missade din hempendling men missade inte Cancellara, riktigt stark cyklist på lite för mesigt lackad cykel tycker jag. Han behöver lite mer färg och så.

    SvaraRadera